Nieuwsbrief Action Kenpo Karate Herselt

Intro

Goedendag allen. Dit wordt de locatie van de nieuwe nieuwsbrief van de club met wat weetjes of dingen waar je rekening mee moet houden.

Zo kan al meegedeeld worden dat de club sinds 5 mei overgezet is van een feitelijke vereniging naar een VZW. Heeft dat consequenties voor de club? Neen. De club blijft voortdoen zoals het voorheen bezig was. Rekeningnummer blijft gelijk. Het enige wat veranderd achter de schermen is het bestuur, wat nu uit 4 leden bestaat: Edwin, Gili, Steve en Gunther. Mocht je dus vragen hebben over de club, kan je altijd een van hen aanspreken.

  

Einde seizoen

Het einde van het seizoen komt eraan. Normaal gezien is 27 juni de laatste les van het seizoen en starten we in de week van de 12e augustus weer stilaan op.

De laatste 2 weken van juni wordt traditiegetrouw de Mixx schoongemaakt waardoor we dan niet in de mattenzaal kunnen trainen. Maar dan gaan we uitwijken naar de turnzaal in Blauberg. Er wordt nog gekeken of die zaal beschikbaar is. Zonder tegenbericht gaat de training daar op donderdag 20 en donderdag 27 juni door in de turnzaal in Blauberg. De dinsdag training blijft gewoon in de turnzaal in Blauberg.

  

BBQ - Save the date!

 Zaterdag 17 augustus is het weer de jaarlijkse BBQ in de Norbertuszaal in Blauberg (vlak naast de turnzaal waar we op dinsdag trainen). Zorg dat je de datum noteert. Aanmeldingsformulier wordt nog voorbereid. Het principe van de BBQ wordt iets anders opgezet dan voorheen, waardoor er meer tijd is om met elkaar te babbelen ipv de bakken.

Tijdens de BBQ zal er ook een seminar gegeven worden door JP Bolhuis van UKF (United Kenpo Federation) uit Nederland. Dus die dag mag je iets van trainingsmateriaal meenemen ;)

 

EK Kenpo Karate

Dit jaar wordt weer een EK Kenpo Karate gehouden. Ditmaal in Utrecht (Nederland). Het evenement is van donderdag 24 oktober tot en met zondag 27 oktober. Het complete schema is te vinden via deze link. Het eigenlijke toernooi is op zaterdag 26 oktober. Kan, mag en wil je erbij zijn, geef het even aan. Ook voor welke onderdeel of onderdelen je mee wil doen en of je een T-shirt wil hebben van het evenement.

We zijn nog zoekende naar sponsors om de kosten van het evenement te drukken, zodat de deelnemers zelf niet veel moeten opleggen. Met andere woorden, de prijs die je vind via deze link, zal uiteindelijk lager uitvallen voor onze clubleden.

 

Trainingsmateriaal

Wellicht heb je het al gezien dat sommigen T-shirts met opdruk dragen of emblemen op de pakken hebben of zelfs sporttassen. Mocht je interesse hebben daarin, geef een seintje. Er zijn T-shirts, Hoodies en emblemen op voorraad (en anders vlot bij gemaakt).

 

Vragen?

Mocht je nog met vragen zitten, schroom niet om ze te stellen.