Zondag 24 november 2013 zijn 3 van onze leden naar Utrecht afgereisd om deel te nemen aan het jaarlijks NK sparren georganiseerd door de International Kenpo Karate Associoation (IKKA).

Benten Van Nuffelen heeft zich ferm kunnen verdedigen tegen een grotere tegenstander in de categorie wit-geel-oranje. Helaas net niet genoeg punten om door te kunnen gaan. Toch een mooi leermoment geweest.

Bij de volwassenen hebben David Grandjean en Steve Back zich eerst gewaagd aan het individueel sparren in de categorie wit-geel-oranje. Zij hebben goed van zich laten horen, maar helaas geen medaille in de wacht gesleept. De teamsparring, waarbij 2 teams tegen elkaar gaan sparren, was niet compleet en een sturend van de school van Romano Michielsen heeft bijgsprongen. Helaas weer geen medailles.

 

Toch ben ik zeer tevreden geweest over het resultaat, want eenieder heeft zijn kunnen laten zien en getoond dat er nog groeimogelijkheid is.

Het doel is om volgend jaar nog net iets beter te doen. Stap voor stap gaan ze bij het NK weten dat Action Kenpo Karate Herselt ook bestaat.