Action Kenpo Karate

School voor systematisch en effectief zelfverweer

Inloggen

Nieuwsberichten

Donderdag 4 februari heeft Alexander examen gedaan voor Junior Geel en ook nog behaald. De technieken  zijn goed uitgevoerd en met de juiste instelling. Op naar het volgende niveau!

Lees meer...

Ledeninformatie

Hieronder volgt een kort overzicht van de kosten die behoren bij een reguliere training van Action Kenpo Karate.

 

De lestijden zijn in 2 delen gesplitst: de jeugd en de volwassenen. De eerste groep zijn kinderen tussen de leeftijd van ongeveer 8 jaar t.e.m. een leeftijd van 15 jaar. Tot de groep van de volwassenen worden jongeren vanaf 15 jaar gerekend.

 

Voor de jeugd is het lesgeld vastgelegd op 10 euro per maand. Een ieder is vrij om dit maandelijks, per kwartaal of langer vooruit te betalen, mits bij de overschrijving dit correct is aangegeven.

 

Voor de volwassenen (boven de 18 jaar) is het lesgeld vastgelegd op 20 euro per maand. Ook hier gelden dezelfde overschrijvingsregels. Dit is voor 1x per week te trainen. Voor een training van 2x per week is het lesgeld vastgelegd op 25 euro per maand.

 

Naast het maandelijks lidgeld is ook een jaarlijks verzekering van 28 euro verplicht. Hiervoor is een attest van de dokter nodig waarin bevestigd wordt dat het lid geschikt is om deel te nemen aan de activiteiten van Action Kenpo Karate. Het blanco attest is bij de leraar verkrijgbaar.

 

Studenten krijgen een korting van 50% op vertoon van een studentenkaart.

 

Het trainen gebeurd normaal gezien in een zwarte kimono, waarbij voornamelijk een kruisbeschermer een niet te missen onderdeel vormt. De kosten van een kimono is afhankelijk van de lichaamslengte en ligt tussen de 20 en 35 euro. De kimono kan vergezeld worden van 3 emblemen: Het IKKA opschrift, de Kenpo Crest en het Universal Pattern. De kosten voor deze set emblemen ligt op 20 euro.

 

In geval er nog twijfel bestaat kan er altijd contact opgenomen worden via het contactformulier.